Jobba hos oss

Vår personal har en god sammanhållning, hög arbetsmoral och lämnar alltid ett väl utfört arbete efter sig. 

Lediga tjäns­ter

Just nu har vi inga lediga tjänster utlysta, men vill du ändå skicka in en ansökan, gör det på jobb@markbolagen.se och bifoga CV och personligt brev. Glöm inte att berätta vilken typ av jobb du är intresserad av.

Varje år anställer vi ett större antal säsongsarbetare och eftersom vi växer och utvecklas som företag uppstår löpande ett behov av nyanställningar.

Några av våra yrkes­rol­ler

Anläggningsarbetarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med grund-, rör-, finplanerings-och stenläggningsarbeten. Du har goda kunskaper om markarbeten, kan läsa ritningar, hantera en laser samt räkna ut och höjdsätta olika nivåer. Kunskaper inom armering och betong är meriterande.

För tjänsten krävs det att du har praktisk arbetslivserfarenhet av markarbeten. Du är ansvarsfull, noggrann och har en god problemlösningsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt att samarbeta och skapa relationer med kunder och medarbetare. B-körkort är ett krav.

Bostadsrättförvaltares huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha ansvar för lägenhetsförteckning åt ett antal bostadsrättsföreningar. Du administrera och registrera
överlåtelser och avtal. Avisera avgifter och hyror. Registrera pantsättningar, arbeta med kravhanteringar och fakturering. Det är en daglig kontakt med kunder, mäklare och banker.

För tjänsten krävs det att du gillar att arbeta med siffror och människor. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa relationer med kunder och medarbetare.

Bostadsrättsekonomens huvudsakliga arbetsuppgifter är att du ansvarar för allt, från den löpande redovisningen till upprättande av budget och bokslut. Du är utåtriktad och tycker om kundkontakter. Du har löpande kontakter med dina kunder och är ett bollplank som kan bidra med rapporter, analyser och kalkyler.

För tjänsten har du relevant eftergymnasial utbildning eller god kunskap inom redovisning genom arbetslivserfarenhet.

Driftteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är att drivet och serviceinriktat jobba med fastighetsteknik. Det är ett rörligt jobb då man oftast arbetar mot flera olika objekt och fastigheter. Som drifttekniker ansvarar man för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.

Du ska kunna arbeta självständigt, men förväntas även bidra i en större grupp där du stöttar fastighetstekniker och förvaltare i de tilldelade uppdragen så som drift och skötsel av våra kunders fastigheter.Viktigt att vara flexibel, engagerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra

Som fastighetsskötare  sköter du om utemiljön hos våra bostadsrättsföreningar. Under sommaren innebär det gräsklippning, rensning av rabatter och plattytor, klippning av häckar och buskage samt att hålla rent och snyggt för god trivsel i föreningen. Du kommer att jobba både på egen hand och tillsammans med andra.

Det här arbetet passar dig som gillar ett praktiskt och omväxlande arbete och som har ett öga för ett bra slutresultat. Vi ser framför oss att du är praktiskt lagd, har god fysik och är noggrann. Tycker du om trädgårdsarbete och växter är det självklart ett stort plus!

När du är ute på jobb är du vårt ansikte utåt och vi vill därför att du dessutom kan stå för ett gott bemötande mot de du kommer i kontakt med.

Trädgårdsmästarens huvudsakliga arbetsuppgifter består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. I arbetet ingår plantering, beskärning, lättare trädgårdsanläggning, ogräsrensning och renhållning.

Du har minst tvåårig gymnasieutbildning med trädgårdsinriktning och flerårig dokumenterad praktisk arbetslivserfarenhet av trädgårdsarbete i publika miljöer och har goda kunskaper i växtkännedom. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en genuin känsla för kvalitet. B-Körkort är ett krav.

Trädgårdsarbetarens huvudsakliga arbetsuppgifter består av professionellt trädgårdsarbete med skötsel av trädgårdar hos bostadsrättföreningar och fastighetsägare. I arbetet ingår plantering, beskärning, lättare trädgårdsanläggning, ogräsrensning och renhållning.

Du har flerårig dokumenterad praktisk arbetslivserfarenhet av trädgårdsarbete i publika miljöer och har goda kunskaper i växtkännedom. Du är praktiskt lagd, har god fysik, är noggrann och har en genuin känsla för kvalitet. B-Körkort är ett krav.

Spon­ta­nan­sö­kan

Vill du göra en spontan ansökan, skicka ditt CV med personligt brev till jobb@markbolagen.se. Glöm inte att ange ditt namn, telefonnummer, e-postadress och vilken typ av arbete du söker!

I och med att du skickar in din ansökan godkänner du att vi sparar och hanterar dina personuppgifter.

Mark­ar­be­ten

 • Markarbeten
 • Husgrunder
 • Schaktning
 • Asfalt & marksten
 • Finplanering
 • Landscaping
Läs mer >

Fas­tig­hets­ser­vice

 • Fastighetsskötare
 • Servicetekniker
 • Driftsoptimering
 • Underhållsplan
 • Snöröjning
 • Byggservice
Läs mer >

BRF-tjäns­ter

 • Ekonomisk förvaltning
 • Fastighetsskötsel & städning
 • Servicetekniker
 • Utemiljö & trivsel
 • Snöröjning
 • Underhållsplan
Läs mer >