Eko­nom med kun­d­an­svar till Mark Fas­tig­het

MARK är ett ledande företag inom markarbeten, fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning i Västerås. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Nu har vi fått flera nya roliga uppdrag och kunder och behöver därför bli fler. Trots det är vi det ”lilla” nära företaget som tror på närhet till kunden och på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling.

Om job­bet

Vi söker en redovisningsekonom som har kundansvar för ett antal bostadsrättsföreningar. Du ansvarar för allt från den löpande redovisningen till upprättande av budget och bokslut. Du får även ansvar för lägenhetsförteckningen åt ett antal bostadsrättsföreningar vilket bland annat innebär att administrera förändringar samt avisera avgifter och hyror. Du har löpande kontakter med dina kunder och är ett bollplank som kan bidra med rapporter, analyser och kalkyler.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en trevlig arbetsplats med de bästa kollegorna och de bästa kunderna!

Öns­kade kva­li­fi­ka­tio­ner och egen­ska­per

Du är en positiv person som tycker om att arbeta såväl i grupp som på egen hand, är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är utåtriktad och tycker om kundkontakter.

För tjänsten har du relevant eftergymnasial utbildning eller god kunskap inom redovisning genom arbetslivserfarenhet.

Anställ­nings­form och pla­ce­ring

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Västerås. Möjlighet till flexibla arbetstider och visst distansarbete finns när du väl kommit in i rutinerna.

Hos oss får du ett eget kontorsrum. Våra kontorslokaler är moderna, luftiga och ändamålsenliga.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en provanställning på upp till 6 månader. Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Din ansö­kan

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till ansokan.ekonomi@markbolagen.se senast 21 april, men gärna tidigare. Vi bokar intervjuer löpande, och om möjligt tillsätter vi tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!