Fastighetsskötare/trädgårdsarbetare säsong

Inför sommarsäsongen söker vi 5 personer som vill arbeta med utvändig fastighets- och trädgårdsskötsel. Arbetet består främst av gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och renhållning hos de bostadsrättsföreningar vi sköter. Arbetet är tidsbegränsat och passar dig som vill ha ett säsongs- eller sommarjobb under perioden maj-oktober.

Om rol­len

Som fastighetsskötare eller trädgårdsarbetare sköter du om utemiljön hos våra bostadsrättsföreningar. Under sommaren innebär det gräsklippning, rensning av rabatter och plattytor, klippning av häckar och buskage samt att hålla rent och snyggt för god trivsel i föreningen. Du kommer att jobba både på egen hand och tillsammans med andra.

Om dig

Det här arbetet passar dig som gillar ett praktiskt och omväxlande arbete och som har ett öga för ett bra slutresultat. Vi ser framför oss att du är praktiskt lagd, har god fysik och är noggrann. Tycker du om trädgårdsarbete och växter är det självklart ett stort plus!

När du är ute på jobb är du vårt ansikte utåt och vi vill därför att du dessutom kan stå för ett gott bemötande mot de du kommer i kontakt med.

Öns­kade erfa­ren­he­ter och meri­ter

  • Goda kunskaper i det svenska språket
  • Körkort, minst klass B, utan restriktioner
  • Tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och växtkunskap är meriterande

Om tjäns­ten

Tjänsterna är tidsbegränsade säsongsanställningar under perioden maj-oktober där vi kommer överens om start- och slutdatum individuellt. Möjlighet till förlängning finns beroende på arbetsbeläggning. Du får fast månads- vecko- eller timlön.

Ansö­kan

Välkommen med din ansökan till ansokan.yttre@markbolagen.se snarast möjligt. Tjänsterna tillsätts löpande.

Om oss

MARK Fastighet är ett väletablerat företag med ett välgrundat gott rykte. Våra kunder är både fastighetsägare med kommersiella fastigheter av olika slag, och bostadsrättsföreningar. För båda kundgrupperna erbjuder vi anpassade tjänster som förenklar fastighetägandet och trivseln för de som bor eller arbetar i husen.

God säkerhet på jobbet är självklart hos oss, liksom att alla våra anställda ska ha en riktig lön och avtalsenliga arbetstider. Därför har vi också kunniga och mycket yrkesskickliga människor som medarbetare. Vi har en god sammanhållning och ett nära samarbete med systerföretaget MARK Entreprenad.

Du kan läsa mer på www.markbolagen.se.