Drift­tek­ni­ker

Vi söker ytterligare en drifttekniker till vårt team som arbetar med fastighetsdrift och fastighetsskötsel åt kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det här är ett omväxlande jobb där du får arbete både självständigt och tillsammans med andra.

På MARK erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Om rol­len

Driftteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är att drivet och serviceinriktat jobba med fastighetsteknik. Det är ett rörligt jobb då man oftast arbetar mot flera olika objekt och fastigheter parallellt. Som drifttekniker ansvarar man för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system. Arbetet innehåller både planerat och strukturerat arbete och felavhjälpning som behöver ske på kort varsel.

Du ska kunna arbeta självständigt, men förväntas även bidra i en större grupp där du stöttar fastighetstekniker och förvaltare i drift och skötsel av våra kunders fastigheter. När det gäller energifrågor och energieffektivisering kommer du att samarbeta med våra underentreprenörer.

Om dig

För att du ska lyckas och trivas som driftstekniker hos oss är det viktigt att du är flexibel, engagerad och noggrann. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra för att tillsammans lösa problem eller genomföra projekt. Det är bra om du kan arbeta strukturerat och planerat och se till att inget faller mellan stolarna. Tempot är bitvis högt och ibland kommer du att stå inför situationer där du snabbt behöver lösa problem som uppkommer. Därför är det en fördel om du är bekväm med att inte alltid veta exakt vad som kommer att hända under dagen.

Du ska kunna arbeta självständigt, men förväntas även bidra i en större grupp där du stöttar fastighetstekniker och förvaltare när det gäller drift och skötsel av våra kunders fastigheter. Självklart är det en stor fördel om du har intresse av att lära dig mer om nyare fastighetsteknik så att du kan utvecklas i din roll. Du behöver kunna leda och planera både ditt eget och andras arbete.

Vi förväntar oss också att du kan bemöta kunder, leverantörer och kollegor på ett trevligt, serviceinriktat, men också affärsmässigt sätt. Vi tror att du är en självständig person som gärna tar initiativ och även har en säljådra i dig.

Öns­kade erfa­ren­he­ter och meri­ter

  • Teknisk bakgrund eller teknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • Några års erfarenhet av arbete som drifttekniker
  • B-körkort
  • God kunskap inom bygg, el, brandskydd och VVS
  • God datorvana och förmåga att arbeta i olika program och system

Om tjäns­ten

Tjänsten är på heltid. Du utgår från Västerås och har Mälardalen som arbetsområde. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbete på oregelbundna arbetstider kan förekomma.

Ansö­kan

Välkommen med din ansökan till ansokan.inre@markbolagen.se senast den 28 februari 2022. Märk ansökan med ”Drifttekniker”.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Därför kan tjänsten eventuellt tillsättas innan sista ansökningsdag